Kurz - Úvod do výběrové kávy a latte art
Kód: 2226/POUDetailní popis produktu
Co se naučíte?
“Promytá, naturální, blend”. Nevíte, co si máte představit? V úvodu si ujasníme některé pojmy (druhy, metody zpracování, pražení) a vysvětlíme si, jak vybírat kávu, aby vám sedla.
Raketová věda jménem mléčná pěna. Vyzkoušíte si techniku pěnění mléka a vykouzlíte svůj první obrazec.
V60, AeroPress a moka konvička: hvězdné trio příprav filtrované kávy. Vysvětlíme si, co vše má vliv na výslednou chuť a na co si dát pozor.
- Hlavu plnou nových informací a praktických rad pro výběr kávy i její přípravu
- Radost z prvního obrázku v cappuccinu
- Certifikát o absolvování kurzu
Kurz lze zakoupit i jako dárkový poukaz a zabalit pod stromeček.
Celým kurzem provede naše Aduš, původem jihočeška, která si už v temných dobách, kdy většině kaváren vládl turek a pikolo, neváhala ujet pár set kilometrů za vůní výběrové kávy. Aduš znáte dobře, její koláčky a šneci už si získaly nejedno mělnické srdce. Za každou sladkou dobrotou je spousta práce: hledání v babiččiných receptech, týdny až měsíce ochutnávání, ladění a tunění. Se stejnou precizností Aduš přistupuje i ke kávě. Propadla alchymii alternativních způsobů přípravy kávy a její zbraň proti špatné náladě je latte-art. Má totiž ozkoušeno, že malůvky v mléčné pěně vám spolehlivě zlepší den.
Aduš je teď F&B manažerka v našem Bistru a ve volném čase se řítí v kokořínských lesech na horském kole. Milujeme, jak s grácií a s humorem zvládá obtížné situace ❤️
Královna sladkého pečení, latte-artu a horských kol se těší, až bude své desetileté zkušenosti předávat dál.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.