Indonésie Trenggiling
Kód: 666/1KG 666/250 Zvolte variantuObjednávky nad 1000 Kč
vám odesíláme zdarma
Kvalita
od roku 2014
Přijďte si přivonět
do našich 4 kaváren
Rychlé doručení
posíláme do druhého dne
Související produkty
Detailní popis produktu
Káva v Indonésii
Indonésie je známá svým jedinečným procesem mokrého loupení (giling basah), který pravděpodobně vznikl v Acehu v 70. letech 20. století. Tato metoda byla přijata hlavně kvůli potřebě rychlých plateb a nedostatku infrastruktury pro sušení v oblastech s vysokou vlhkostí a nepravidelnými srážkami.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kafe |
---|---|
Druh kávy: | Arabika |
Chuťový profil: | Sladký |
Zpracování: | Promyté |
Region: | Aceh, Sumatra, Kerinci, West Java, Flores & Sulawesi |
Nadmořská výška: | 1200m – 1700m |
Velikost farmy: | 2,5 Ha průměrně |
Odrůda: | Andung Sari, Ateng, Linie S-795/Jember, Timtim, Typica |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář